Σύνδεσμοι

Στον επίσημο ιστότοπο των κανόνων παιχνιδιού ράγκμπι μπορείτε να διαβάσετε τους κανόνες και να δείτε βίντεο με παραδείγματα για την πλήρη κατανόηση των κανόνων σε συνθήκες αγώνα, όπως επίσης και να συμπληρώσετε προσωπικά τεστ για να επιβεβαιώσετε τις γνώσεις σας.

Το Διεθνές Συμβούλιο Rugby (International Rugby Board -IRB) είναι το διεθνές διοιηκητικό όργανο για το ράγμπι. Έχει 98 κύρια και 20 βοηθητικά μέλη κα εδρεύει στην Ιρλανδία, στο Δουβλίνο. Στο επίσημο σάιτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι περιλαμβάνονται πληροφορίες για εισητήρια, νέα για προκριματικούς αγώνες, αλλαγές κατάταξης,...

Η FIRA- Association Européenne de Rugby (FIRA-AER) είναι το διοικητικό όργανο για τo ράγκμπι στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1999 για την προώθηση, την ανάπτυξη, την οργάνωση και τη διαχείριση του παιχνιδιού του ράγκμπι στην Ευρώπη υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ράγκμπι (International Rugby Board)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι ή ΕΟΡ ιδρύθηκε το 2004 και ανήκει στη Διεθνή Ομοσπονδία Ράγκμπι (IRB), διεθνή έκφραση του ράγκμπι γιούνιον (15 παικτών).

Η πληρέστερη και πιο επίκαιρη ενημέρωση για την ομάδα του Ηρακλή. Όλα τα τελευταία νέα του Ηρακλή για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, πόλο και όλα τα υπόλοιπα αθλήματα ανδρών και γυναικών. Αφιερώματα, Συνεντεύξεις, Αποτελέσματα Αγώνων, Κριτικές.